038 3324450 info@argendos.nl

Bootcamp

BOOTCAMP is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is BOOTCAMP zeker geschikt. BOOTCAMP bestaat namelijk uit een afwisselend pakket aan oefeningen die je in de buitenlucht met materialen van de straat uitvoert, zodat je binnen korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

Argendos biedt  BOOTCAMP aan voor de beginnende sporter. Hierbij leer je hardlopen en zijn de oefeningen wat minder intensief. We hebben ook een gevorderde groep. Je kunt hardlopen al wat langer volhouden en houdt van wat extra uitdaging in de oefeningen

 

VOORDELEN

  • * Veel calorieën verbranden (gemiddeld tussen de 500 en 800 kcal per training)
  • * Trainen in de buitenlucht geeft een ontspannend effect
  • * Sporten in groepsverband: door sociale druk presteer je net iets beter
  • * Aanbod voor alle sportniveaus
  • * Diversiteit in trainingen
  • * Goed voor conditie en kracht

 

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

Een BOOTCAMP les bestaat onder andere uit korte stukken hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld op een snel tempo squats en push-ups uitvoeren, maar ook touwtje springen kan een onderdeel van een BOOTCAMP training zijn. Tijdens BOOTCAMP is alles mogelijk. Zo kan het trainingsmateriaal bestaan uit kettlebells, corebags en medicine balls, maar tijdens een outdoor BOOTCAMP kunnen ook boomstammen, klimrekken of zelf je mede-bootcampers dienen als trainingsmateriaal! Door de variatie in oefeningen zal je bijna nooit twee keer dezelfde les hebben.

 

TIJDEN

Maandag 19:30 – 20:30 uur – Saskia Biesterbosch