038 3324450 info@argendos.nl

Over

Vanaf 1 juli mogen wij open!

Dat gaan we samen doen.

Rooster

Fitness

Vanaf woensdag 1 juli is de fitness geopend op de reguliere openingstijden:
Maandag: 09:00 uur – 22:00 uur
Dinsdag: 07:00 uur – 22:00 uur
Woensdag: 09:00 uur – 22:00 uur
Donderdag: 07:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag: 09:00 uur – 21:00 uur
Zaterdag: 08:00 uur – 13:00 uur
Op zondag blijven we voorlopig gesloten.

Wij kiezen er dit jaar voor om GEEN zomerrooster in te voeren. We blijven de middagen open om jullie zoveel mogelijk de kans te geven om te komen trainen. Dat betekent dat we af en toe krap in personeel zitten omdat collega’s met vakantie zijn. Het kan voorkomen dat de fitnesszaal open is , maar er geen instructeur aanwezig is. We zullen dit tijdig communiceren.

Groepsfitness
We hebben de afgelopen weken veel positieve reacties mogen ontvangen op onze buitentrainingen. Daarom blijven we een aangepast groepsfitnessrooster aanbieden met trainingen buiten én in de zaal. In de bovenzaal mogen wij 10 deelnemers ontvangen.
Tot 1 september zal het oude groepsfitnessrooster (voor 15 maart) komen te vervallen.
Het groepsfitnessrooster wordt gecommuniceerd in nieuwsmail, op facebook en op de site. Voor de groepslessen moet je je WEL opgeven via info@argendos.nl

Groepsfitness rooster 29 juni – 4 juli

Volgende week mogen we de Les Mills programma’s releasen. Wat een super week om dat te doen. Dus volgende week een speciale Body Balance, Body Pump, Tone, Body Combat en RPM dag.

Voor als deze work-outs moet je je opgeven via info@argendos.nl. Voor het rooster klik HIER

1,5 m afstand

In de fitnesszaal moet 1,5 m afstand gehouden worden. Daarom zijn niet alle cardio apparaten beschikbaar en zijn er werkvlakken afgetekend op de vloer.

Op de vloer zijn looproutes aangegeven.

Omdat er 1,5 m afstand gehouden moet worden kunnen we een beperkt aantal mensen toelaten in de fitness. Het kan dus zijn dat de fitness vol is en je even moet wachten tot er iemand klaar is met de training.
We willen je vragen om rekening te houden met je mede-leden en maximaal 75 min te trainen in de fitness ruimte.

De kleedkamers en sauna zijn geopend. Houd ook hier de 1,5 m in acht.
De sauna kan met maximaal twee mensen worden bezet.

Hygiene

Wanneer je met bepaalde apparatuur of materialen getraind hebt dien je deze onmiddellijk na gebruik schoon te maken. Wij hebben schoonmaakmaterialen klaarstaan.

Gebruik van de toiletten is toegestaan, maar we willen je vragen dit zoveel mogelijk te beperken. Na gebruik van het toilet graag zelf even schoonmaken. De toiletten zullen dagelijks meerdere malen gereinigd worden

Dagelijks worden meerdere keren trapleuningen en deurklinken gereinigd

Ventilatie

De airco mag niet gebruikt worden. We zullen de ruimten binnen Argendos ventileren door alle ramen en deuren open te zetten en daar waar mogelijk de mechanische ventilatie aan te zetten

Samengevat

Ja we gaan open!! Eindelijk! Daar zijn we heel blij mee. Er zijn echter flink wat regels om rekening mee te houden. Samengevat komt het hier op neer: houd rekening met elkaar en laten we er samen hele fijne trainingsuurtjes van maken

—————————————————————————————————————————————

Al sinds 1985 is Sportcentrum Argendos een begrip in Kampen. Het centrum is opgericht door twee Argentijnen. De naam van Argendos, wat staat voor twee Argentijnen, kwam hieruit voort. Zij waren indertijd terechtgekomen in Kampen doordat zij volleybalden bij het eredivisieteam van Reflex. De naam Argendos is gehandhaafd ook al wordt het Sportcentrum inmiddels gerund door enthousiaste en betrokken Kampenaren.

Een belangrijke mijlpaal in de historie van Argendos is de grootscheepse verbouwing van het monumentale pand. Het van oorsprong groene kruis gebouw in de Boven Nieuwstraat, is in 2008 ingrijpend verbouwd. Ingeklemd tussen bioscoop, kerk en kroeg staat nu een modern en aansprekend Sportcentrum. Mensen die er voor het eerst komen, kijken hun ogen uit. De smaakvolle combinatie van een modern sportcentrum in een klassiek pand wordt erg gewaardeerd.

In het ruim dertigjarige bestaan is Argendos een vaste waarde gebleken in Kampen op het gebied van fitness en training. En niet alleen door het bijzondere pand en sfeervolle ambiance. Wat ook aanspreekt is de persoonlijke aandacht, goede begeleiding, gecertificeerde Less Mills trainingen en niet in de laatste plaats de fijne sfeer. U bent van harte uitgenodigd om een keer kennis te komen maken en dit zelf te ervaren. Hopelijk tot ziens!