BodyVive

Wil je een complete workout ervaren die gericht is op kracht, cardio en core training? Dan is BODYVIVE echt iets voor jou! Een full body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in snel tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie. BODYVIVE is ontwikkeld door een team van professionele groepsfitness experts, waardoor je altijd verzekerd bent van een van de veiligste en meest effectieve workouts ter wereld. De ervaren instructeur helpt je bij het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Low-impact Body-Vive is een leuke groepfitness les waarbij de belasting minder is dan in de normale Body-Vive De focus ligt meer op coördinatie en de muziek is aangepast aan de oefeningen. Een ideale les voor de sporter op leeftijd of wanneer je terugkomt van een blessure of zwangerschap.

 

VOORDELEN

  • * Verbetert spierkracht en uithoudingsvermogen
  • * Verbetert flexibiliteit en bewegingsvrijheid
  • * Verbetert wendbaarheid en evenwicht
  • * Verbetert je houding
  • * Helpt je kans op bot- en gewrichtsaandoeningen te verlagen
  • * Geschikte training voor mensen met bot- en gewrichtsaandoeningen
  • * Helpt je lekkerder in je vel te laten zitten

 

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

BODYVIVE bevat alle elementen van een goede conditie. Conditie bestaat uit 5 elementen, te weten: Coordinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid, Kracht. De les is ideaal voor de beginnende sporter of na een blessure, maar geeft ook uitdaging aan de ervaren sporter. Een echte allround les die je eigenlijk niet mag missen

 

1. Warming-up
2. Training
3. Cooling-down

 

Event Timeslots (4)

Woensdag
-
Bettine Nagelhout
argendos

Vrijdag
-
Bettine Nagelhout
argendos

Maandag
-
Bettine Nagelhout
argendos

Woensdag
-
Miranda Oolderink
argendos