Zumba Marathon in de strijd tegen Duchenne : 8 juni

Op vrijdagavond 8 juni wordt er een Zumba Marathon georganiseerd om geld op te halen voor de spierziekte Duchenne Heroes.

Drie uur lang kan je dansen en genieten van heerlijke latin muziek en opzwepende beats en dat alles om geld op te halen voor een medicijn voor Duchenne.

Kinderen met Duchenne kunnen na verloop van tijd niet ( meer) lopen, laat staan dansen. En dat willen we graag veranderen. Daarom dragen wij van Duchenne Team Daney graag een steentje bij om Daney en al die andere jongens en enkele meisjes te helpen, tijdens een loodzware mountainbike tocht in september. Daarbij fietsen we 7 dagen door vier landen 70 km per dag om minimaal 2500 euro p.p in te zamelen voor deze vreselijke slopende spierziekte.
Help ons door mee te dansen en daag jezelf uit door je ook te laten sponsoren!

Minimale inleg per blok uur is een tientje en de persoon die het meeste sponsorgeld weet binnen te halen wint een super leuke salsa workshop voor zichzelf en zijn of haar sponsors!
Tijdens de ZUMBA marathon zal er ook een verloting plaatsvinden elk uur. Dus als je drie uur meedoet maak je drie keer kans!

Wil je je opgeven, meld je dan aan bij Geertina of Dina via messenger, geertina1982@live.nl of bij Sportcentrum Argendos. Dan krijg je van ons een mooi sponsorformulier ( of meer dan 1 natuurlijk) en sta je ingeschreven voor deze super leuke avond! Tot dan