Even voorstellen: Rogier

Even voorstellen: Rogier

Beste sporters van Argendos,

 

Met heel veel plezier neem ik in augustus het stokje over van Marije als manager van Argendos. Een droom die uitkomt: een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen op een fantastische, sportieve plek in Kampen! Met zoveel trouwe leden zal het even duren voordat ik iedereen spreek, dus graag stel ik me hier alvast kort voor.

Ik ben Rogier Visscher, 42 jaar en woon op 10 minuutjes fietsen van Argendos samen met mijn drie kinderen (Nova, Kyan en Lenn) en partner Mieke. Al van jongs af aan hou ik van sport en zit ik vaak op de fiets of op het water om te zeilen of te kitesurfen. Ik krijg veel energie van training geven, wat vroeger al begon met turnles bij RKDOS en later bijvoorbeeld als Body Combat-instructeur of bij de mariniers als ski-instructeur. Mogelijk ben ik bij Argendos voor sommigen al een bekend gezicht, omdat ik hier een aantal keer bootcamp en RPM mocht verzorgen. Zo heb ik al sfeer kunnen proeven en weet ik in wat voor goede club ik terecht kom.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om verder te bouwen aan nog meer sportiviteit bij Argendos. Heb je idee├źn of vragen hierover? Laat het me weten en ik hoop jullie snel te zien!

 

Sportieve groet,

Rogier Visscher