Fitness

Fitness bij Argendos

Waarom vandaag nog beginnen met fitness? Bij Argendos zien we de voordelen wel! Het is natuurlijk goed voor je algemene gezondheid. Denk aan een sterker hart, een lagere bloedruk en betere bloedcirculatie, sterkere botten en een gezondere huid. En beter slapen of lekkerder in je vel zitten? Dat lukt vaak ook door regelmatig te sporten. Maak eens kennis met de fitness-mogelijkheden bij Argendos, waar sporten in een fijne sfeer en goede begeleiding centraal staan. Lees onze mooie reviews maar eens. 

Een goede start
We starten met het bespreken van jouw doelen. Wat past het beste bij jou en beleef je de meeste lol aan? Als je dit scherp hebt, ga je het gegarandeerd langer vol houden. En met een persoonlijk schema, heb je een mooie houvast voor de eerste periode. Er is altijd een instructeur aanwezig om je vervolgens te helpen met de training. We letten bijvoorbeeld op de uitvoering van de oefening. Zodat jij lekker efficiënt kunt trainen én blessures voorkomt!

Apparatuur in de fitness
De fitnessruimte beschikt over een uitgebreid cardio-assortiment om je conditie en uithoudingsvermogen te trainen. Natuurlijk is er ook een ruime variatie aan krachtapparatuur om diverse spiergroepen specifiek of juist in een groep/keten te trainen.

Speciale trainingen
Bewegingen starten vanuit het centrum van je lichaam, waar je zwaartepunt ligt. Het is daarom belangrijk om rug, buik, heupen, billen en borst op de juiste manier te trainen. Tijdens onze speciale Core Power trainingen staan juist deze spieren centraal.

Word direct lid van Argendos, maandelijks opzegbaar>>

Circuittraining

Onze fitnessinstructeurs verzorgen deze training bijna elke dag. De circuittraining van Argendos kun je makkelijk meenemen in je gewone fitnessprogramma, doe je samen, is leuk, gezellig en motiverend. De trainingen vinden plaats in onze binnentuin of binnen in de fitnesszaal.

De circuittraining in onze sportschool wordt gegeven op:

  • Maandag: 10.00 uur & 12.00
  • Dinsdag: 19.30 uur
  • Woensdag: 13.30 uur
  • Donderdag: 19.30 uur
  • Vrijdag: 10.00 uur
  • Zaterdag: 09.30 uur