Ledenactie: maak kans op een kwartaalabonnement onbeperkt sporten!

Ledenactie: maak kans op een kwartaalabonnement onbeperkt sporten!

Argendos bruist van de energie! Iedereen kan en mag weer sporten en dat doen we dan ook volop. Met flink wat nieuwe gezichten en het weerzien van oude leden, is ons clubgevoel helemaal terug. Maar we zijn er nog niet en daarom is jullie enthousiasme nodig met de speciale Argendos-ledenactie, waarin je kans maakt op een kwartaalabonnement onbeperkt sporten!

Hoe het werkt
Heb je een gezinslid, vriend, collega of kennis die net even dat zetje nodig heeft om te sporten? Dan is dit hét moment om kennis te maken met de groepslessen of fitnessmogelijkheden van Argendos. Geen inschrijfgeld (à € 20,-) in de maand maart en uit de aanmeldingen loten we ook nog eens een winnaar van een kwartaalabonnement onbeperkt sporten.

Breng jij dit nieuwe lid aan? Vermeld dit wel bij het aanmelden! Dan ga je mee in de grote trekking op 1 april. Geen grap natuurlijk! Hoe meer mensen je enthousiast maakt voor sporten bij Argendos, hoe meer kans je maakt.

De prijs: onbeperkt sporten
Hou onze socials op 1 april in de gaten. Dan maken we één nieuw lid en één bestaand lid blij met een kwartaalabonnement gratis sporten! Dit betekent:

  • Onbeperkt groepslessen en fitness
  • Professionele begeleiding en een sportschema naar wens
  • Ontspannen in de sauna
  • Een bakkie koffie of thee
  • Van 1 april tot 30 juni 2022

Een paar regeltjes…
De actie is eigenlijk heel simpel; als je lid wordt of als je iemand aandraagt die zich inschrijft in maart, dan ding je al mee! Het enige wat we vragen is dat het nieuwe lid bij het winnen minimaal een half jaar bij ons blijft sporten.

Hoe je nog meer kan helpen
Al vele (oud)leden lieten een review achter over Argendos. Daar zijn we enorm blij, want zo krijgen anderen een betrouwbaar beeld van onze sportschool. Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan hier. Alvast bedankt!

 

Meer weten over het lidmaatschap? Bekijk het hier of schrijf je direct in voor een gratis proefles!