Volop activiteiten tijdens de lockdown

Gisteren werd bekend dat we helaas weer onze deuren moeten sluiten. Het is zo jammer, maar we willen jullie aanmoedigen te blijven sporten. Dat is juist nu zo belangrijk! Ook al zijn onze deuren dicht, jullie kunnen op ons rekenen.

Circuittrainingen (buiten, voor het pand)
Vanaf maandag 27 december, zijn elke dag bij ons circuittrainingen volgen, op het plein voor het sportcentrum! Dit is op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend en op dinsdag- en donderdagmiddag. Reserveer snel je tijdblok via de app.

Ook heeft Marloes een leuke circuittraining voor jullie gemaakt, die je thuis kan doen. Via deze link is  de video te vinden: https://youtu.be/CWJOKRKj_Fw

Livestreamlessen
Onze vaste instructeurs verzorgen via de livestream diverse lessen Body Pump, Body Combat, Body Balance, Les Mills Core, Fit & Vitaal en ook Callanetics. Om de livestreams te volgen, kan je lid worden van de nieuwe Faceboogroep ‘Leden Argendos’: www.facebook.com/groups/ledenargendos

Advies en materialen voor thuis
Wij denken ook graag mee in een trainingsschema voor thuis, met de materialen die jij al hebt liggen. Stuur ons dan een mailtje met jouw trainingsdoel. Of bel ons op, zodat we met de nodige advies je verder kunnen helpen.  

We wensen iedereen alle goeds de komende tijd. Blijf bewegen en blijf gezond. Tot gauw!

Team Argendos