Nieuw vanaf 30 maart: hatha yoga

Vanaf 30 maart nieuw bij Argendos: Hatha yoga! Een extra les op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur om zo te werken aan je eigen balans en kracht. Hatha yoga is de meest bekende en meest populaire vorm van yoga, waar veel yogavormen van zijn afgeleid. Een hele fijne manier van yoga beoefenen, waar veel mensen baat bij hebben. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we dit kunnen aanbieden onder leiding van ervaren yogadocent Mascha Kwakkel-Hartog.

Voor energie in balans
Als je Hatha yoga-oefeningen doet, ben je dus bezig je energie in balans te brengen: Yin en Yang, mannelijk en vrouwelijk:

  1. Yin staat voor loslaten, compassie, ontspanning, rust. Dit voel je zowel lichamelijk als geestelijk. Met Yin-energie breng je ook de geest tot rust
  2. Yang staat voor kracht, vurige energie en warmte. Je werkt met sterke spieren, maar ook met wilskracht en doorzettingsvermogen

Juist deze twee energie├źn samen maakt dat je beter in je vel komt te zitten. Wil je dit ook ervaren? Geef je snel op voor een gratis proefles bij Argendos. Wij vertellen je er graag meer over.