038 3324450 info@argendos.nl

Tone

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Low-impact Tone is een leuke groepfitness les waarbij de belasting minder is dan in de normale Tone. De focus ligt meer op coördinatie en de muziek is aangepast aan de oefeningen. Een ideale les voor de sporter op leeftijd of wanneer je terugkomt van een blessure of zwangerschap.

 

VOORDELEN

  • * Verbetert spierkracht en uithoudingsvermogen
  • * Verbetert flexibiliteit en bewegingsvrijheid
  • * Verbetert wendbaarheid en evenwicht
  • * Verbetert je houding
  • * Helpt je kans op bot- en gewrichtsaandoeningen te verlagen
  • * Geschikte training voor mensen met bot- en gewrichtsaandoeningen

 

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

Tone bevat alle elementen van een goede conditie. Conditie bestaat uit 5 elementen, te weten: Coordinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid, Kracht. De les is ideaal voor de beginnende sporter of na een blessure, maar geeft ook uitdaging aan de ervaren sporter. Een echte allround les die je eigenlijk niet mag missen

 

1. Warming-up

2. Training
3. Cooling-down

 

TIJDEN

Maandag   19:00 – 20:00 uur – Bettine Nagelhout
Woensdag 09:00 – 10:00 uur [Low Impact] – Bettine Nagelhout
Vrijdag       09:30 – 10:30 uur – Bettine Nagelhout

Zaterdag   09:00 – 10:00 uur – Miranda Oolderink