Over

Al sinds 1985 is Sportcentrum Argendos een begrip in Kampen. Het centrum is opgericht door twee Argentijnen. De naam van Argendos, wat staat voor twee Argentijnen, kwam hieruit voort. Zij waren indertijd terechtgekomen in Kampen doordat zij volleybalden bij het eredivisieteam van Reflex. De naam Argendos is gehandhaafd ook al wordt het Sportcentrum inmiddels gerund door enthousiaste en betrokken Kampenaren.

Een belangrijke mijlpaal in de historie van Argendos is de grootscheepse verbouwing van het monumentale pand. Het van oorsprong groene kruis gebouw in de Boven Nieuwstraat, is in 2008 ingrijpend verbouwd. Ingeklemd tussen bioscoop, kerk en kroeg staat nu een modern en aansprekend Sportcentrum. Mensen die er voor het eerst komen, kijken hun ogen uit. De smaakvolle combinatie van een modern sportcentrum in een klassiek pand wordt erg gewaardeerd.

In het ruim dertigjarige bestaan is Argendos een vaste waarde gebleken in Kampen op het gebied van fitness en training. En niet alleen door het bijzondere pand en sfeervolle ambiance. Wat ook aanspreekt is de persoonlijke aandacht, goede begeleiding, gecertificeerde Less Mills trainingen en niet in de laatste plaats de fijne sfeer. U bent van harte uitgenodigd om een keer kennis te komen maken en dit zelf te ervaren. Hopelijk tot ziens!