Over

Hoe het allemaal begon? In 1985 werd Argendos opgericht door twee Argentijnen. Precies… direct ook de betekenis van onze naam. Zoals je misschien wel weet zijn Argentijnen dol op sport en ze zijn er meestal ook wel aardig goed in. Maar Argentijnen staan ook bekend om hun warme familiebanden, gezelligheid en de zorg voor elkaar. Lekker én gezellig (samen) sporten: dat is wat we bij Argendos vandaag de dag nog steeds doen, al staan er nu enthousiaste Kampenaren aan het roer. Een vaste waarde binnen Kampen, kunnen we na meer dan 35 jaar wel zeggen!

Word direct lid van Argendos, maandelijks opzegbaar>>

Wat biedt Argendos
Zowel binnen als buiten, individueel of in een groep. Vanuit onze sfeervolle locatie in de binnenstad van Kampen, zijn we er voor de relaxte sporter die lekker wil sporten op z’n eigen niveau, maar ook waarde hecht aan de sociale contacten met onze trainers en andere leden. Hierbij staan onze pijlers in alles rotsvast centraal:

 1. Aandacht voor jou
  Wat zijn jouw doelen? Wil jij fitter worden of wat afvallen? Samen kijken we wat het beste bij jou past en waar je de meeste lol aan beleefd. Wil je wat extra advies? Onze mensen staan bekend om de echte aandacht en persoonlijke begeleiding.
 2. Voor iedereen
  De sfeer binnen Argendos is uniek. Leden helpen elkaar en zijn van alle leeftijden. Iedereen voelt zich welkom, maar er is ook voor iedereen een goede invulling te bedenken! Het brede aanbod aan lessen, maakt Argendos voor vele sporters heel interessant. Zo is er 65+-gym en zijn er nog meer specifieke programma’s in ontwikkeling. Denk aan fit mama-trainingen of een nieuwe HIIT (high intensity interval training) voor intensieve, kortere workouts.
 3. Nieuw seizoen, nieuw aanbod
  Het voordeel van een particuliere sportschool, is dat we ons aanbod makkelijk kunnen aanpassen. Dit doen we al met de extra RPM-lessen in de winter, waardoor de fietsers in de winter heerlijk warm kunnen trainen. En wordt het voorjaar? Dan gaan we meer naar buiten! Denk aan extra bootcamplessen of wandeltochten. Hou onze socials goed in de gaten!
 4. Sport én ontspan
  Na een lekkere training, even lekker ontspannen in de sauna. Dat kan bij Argendos. En dat eerste bakkie voor of na de training? Die krijg je van ons! Want ontspannen hoort ook bij sporten bij Argendos.
 5. Vrijheid, vierwekelijks opzegbaar
  Wil je bij ons sporten? Daar zijn we heel blij mee! Wil je toch wat anders doen? Dat kan ook, dat gebeurt soms. Bij ons geen contracten waar je ellenlang aan vast zit. Wij werken met een opzegtermijn van vier weken.

Unieke locatie
Ingeklemd tussen bioscoop, kerk en kroeg is Argendos te vinden aan de Boven Nieuwstraat. Mensen die er voor het eerst komen, kijken hun ogen uit. De smaakvolle combinatie van een modern sportcentrum in een klassiek pand van het oude Groene Kruis-gebouw wordt erg gewaardeerd. Kom je snel een kijkje nemen?

Lees ook onze waardevolle reviews over wat Argendos zo uniek maakt.