Body Pump

BODYPUMP is de originele barbell-workout die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills-programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

De voordelen

  • Verbetert je kracht
  • Verbetert je algehele conditie
  • Vormt en toont je spieren
  • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)

De opbouw van de les

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorie├źn te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.

1. Warming-up
Bij de warming-up bij BODYPUMP start je met lichte gewichten, om je lichaam voor te bereiden op de training.

2. Training
Je instructeur leid je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. De oefeningen versterken je spieren en verhogen je algemene conditie.

3. Cooling-down
De cooling-down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te minimaliseren.

 

 

Event Timeslots (8)

Donderdag
-
Ineke Slagter
Argendos

Zaterdag
-
Mila Koster
Argendos

Dinsdag
-
Ineke Slagter
Argendos

Zondag
-
Beamer les
Argendos

Dinsdag
-
Ineke Slagter
Argendos

Woensdag
-
Mila Koster
Argendos

Donderdag
-
Ineke Slagter
Argendos

Maandag
-
Mila Koster
Argendos