Wat biedt Argendos?

Wat biedt Argendos

Lekker én gezellig sporten. Argendos staat bekend om het clubgevoel. Waar je relaxed kan fitnessen of meedoen aan één van de vele groepslessen. Samen kijken we wat het beste bij jou past en waar je de meeste lol aan beleefd. Voor de een is dit een circuittraining, voor de ander is dit een fanatieke groepsles. We zijn er voor de relaxte sporter die lekker wil sporten op z’n eigen niveau, maar ook waarde hecht aan de sociale contacten en wil ontspannen. In een prettige en relaxte sfeer stimuleren we jou zo volop bij sporten en gezond leven. En zijn we voor heel veel mensen dé sportclub van Kampen.

Word direct lid van Argendos, maandelijks opzegbaar>>

Groepslessen
Groepslessen en Argendos: dat is een goede match! Al jaren zijn we partner van Les Mills, met ’s werelds meest populaire workouts. Maar ook hebben we eigen programma’s, opgesteld door onze vaste groep, ervaren instructeurs. Binnen en buiten, keuze is er volop. Je leest hier meer over de groepslessen.

Persoonlijk fitnessprogramma
Fitness met een persoonlijk programma en goede begeleiding. Dat is ook een manier om lekker te sporten. Of je nou komt om aan je conditie te werken, sterker te worden of af te vallen, je kunt terecht bij Argendos. Lees hier meer over de mogelijkheden voor fitness.

Onze pijlers
Vanuit de sfeervolle locatie in de binnenstad van Kampen, staan onze pijlers altijd centraal:

 1. Aandacht voor jou
  Wat zijn jouw doelen? Wil jij fitter worden of wat afvallen? Samen kijken we wat het beste bij jou past en waar je de meeste lol aan beleefd. Wil je wat extra advies? Onze mensen staan bekend om de echte aandacht en persoonlijke begeleiding.
 1. Voor iedereen
  De sfeer binnen Argendos is uniek. Leden helpen elkaar en zijn van alle leeftijden. Iedereen voelt zich welkom, maar er is ook voor iedereen een goede invulling te bedenken! Het brede aanbod aan lessen, maakt Argendos voor vele sporters heel interessant. Zo is er 65+-gym en zijn er nog meer specifieke programma’s in ontwikkeling. Denk aan fit mama-lessen of nieuwe vormen van HIIT (high intensity interval training), voor sporters die korter en intensiever willen trainen.
 1. Nieuw seizoen, nieuw aanbod
  Het voordeel van een particuliere sportschool, is dat we ons aanbod makkelijk kunnen aanpassen. Dit doen we al met de extra RPM-lessen in de winter, waardoor de fietsers in de winter heerlijk warm kunnen trainen. En wordt het voorjaar? Dan gaan we meer naar buiten! Denk aan extra bootcamplessen of wandeltochten. Hou onze socials goed in de gaten!
 1. Sport én ontspan
  Na een lekkere training, even lekker ontspannen in de sauna. Dat kan bij Argendos. En dat eerste bakkie voor of na de training? Die krijg je van ons! Want ontspannen hoort bij sporten bij Argendos.
 1. Vrijheid, vierwekelijks opzegbaar
  Wil je bij ons sporten? Daar zijn we heel blij mee! Heb je andere behoeftes? Dat kan ook, dat gebeurt soms. Bij ons geen contracten waar je ellenlang aan vast zit. We hanteren een opzegtermijn van vier weken.

Partners van Argendos
In ons mooie sfeervolle pand, zijn ook schoonheidssalon Chill en Fytac fysiotherapie Kampen gevestigd.

Onze leden staan centraal, dat is wel duidelijk. Wil je weten wat zij over Argendos zeggen? Bekijk deze mooie reviews. 

Sauna in de kleedkamers

CHILL SALON

Fytac